POSITIEVE ENERGIE

           
 
Een samenwerking tussen twee vakbroeders die elkaar na verloop van tijd weer ontmoet hebben en elkaars passie voor Reiki zijn gaan delen. Dit heeft geleid tot de oprichting van Positieve Energie in 2011  

 

Even voorstellen 

aan Ronald 

en Nico

 

 

Ronald Smout

Ik ben geboren in Naarden als zoon van een kleine middenstander en ben nu zelfstandig ondernemer te Bussum.In mijn werkzame leven ben ik onderaan de ladder begonnen en doorgegroeid naar mijn huidige rol als trainer coach. Als trainer/coach begeleid ik bedrijven met mijn 7-staps coachingtraject om een optimaal bedrijfsresultaat te behalen. Tevens voer ik losse opdrachten uit vanuit diverse disciplines. 

Tevens ben ik al 20 jaar Reiki-master en vanaf 2009 met NLP en systemisch werk gespecialiseerd in bedrijfs,- en structuuropstellingen. 

Getrouwd geweest en 2 lieve dochters. De afgelopen jaren zijn turbulent geweest met belangrijke punten als alleen verder, opa worden, vader en moeder verliezen.  Inmiddels heb ik een liefdevolle relatie met een hele warme vrouw.

Sinds 1993 houd ik mij bezig met Reiki, spiritualiteit en persoonlijke groei. 

Mijn hobby's zijn: hardlopen (marathons), reizen, koken, klussen, meubels maken en de hoogstambrigade van het Utrechtslandschap. 

 

Nico Langendorff.

Ik ben geboren in 1960 in Hilversum, opgegroeid in Bussum en woon sinds 1995 met veel plezier in Almere.

Getrouwd met Carma  

en vader van Tim en Lisa en sinds juni 2017 opa van een fantastische kleinzoon.

Slager van beroep en werk in een horeca-slagerij in Weesp.

Sinds ik me kan herinneren ben ik geinteresseerd in paranormale en spirituele zaken en ben cursussen gaan volgen in Spirituele Ontwikkeling..

In 2001 heb ik Reiki 1 gedaan en twee jaar daarna Reiki 2, beiden bij Bartje Slutter.

Ik heb me toegelegd op psychometrie en helderziende waarnemingen.

Vaak komen deze waarnemingen ook door tijdens een Reiki-behandeling.Als de client het op prijs stelt, combineer ik deze twee disciplines.

Mijn hobbies; reizen, lezen, muziek luisteren en bezig zijn op de pc.en ervaringen uitwisselen met andere spirituele behandelaars.

Mijn website ; www.almereiki.nl

                                                                        

 

 

 

 

 

Contact

Positieve Energie Aaltje Noordewierlaan 76
1403 JE Bussum
Ronald: 06 1760 2164
Nico: 06 3471 3194
positieve.energiedag@gmail.com